skip to Main Content

Verbouwing Breda

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Dan is het verstandig om met een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf in zee te gaan. Een bouwbedrijf dat is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Bouwbedrijf van Son is die partij die u met een gerust hart kunt inhuren voor de verbouwing van uw huis in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Teteringen.

Elke dag staat er een team van enthousiaste vakmensen voor u klaar om de verbouwing van uw huis in Breda of omgeving tot een succes te maken. Maar het hele verbouwproces begint met een goed gesprek. Op die manier leren we u, uw woonwensen en budget beter kennen. Naar aanleiding van dit gesprek worden de eerste schetsontwerpen gemaakt voor de verbouwing. Na uw goedkeuring op de schetsen, wordt de begroting opgesteld. Vervolgens worden de ontwerpen vertaald naar definitieve bouwtekeningen. De vergunningen worden door ons aangevraagd en zodra die verleend zijn, kan de verbouwing van uw huis in Breda daadwerkelijk gaan beginnen! We hanteren een strakke planning, zodat we de verbouwing op tijd én binnen budget aan u opleveren.

Wij weten als geen ander dat een verbouwing behoorlijk spannend en stressvol kan zijn. Bouwbedrijf van Son houdt tijdens het gehele verbouwingsproces de regie stevig in handen. Bouwen zonder Zorgen noemen we dat bij Bouwbedrijf van Son!

De verbouwing van uw huis in Breda of omgeving begint met het juiste advies. Neem daarom vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Bouwbedrijf van Son.

Back To Top