skip to Main Content

Verbouwing Oosterhout

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? En bent u nu op zoek naar een deskundig bouwbedrijf met jarenlange ervaring om de verbouwing van uw huis in Oosterhout, Dongen, Gilze-Rijen of Raamsdonkveer in goede banen te leiden? Dan bent u bij Bouwbedrijf van Son aan het juiste adres! Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.

Wij vinden het belangrijk dat u in elke fase van de verbouwing van uw huis in Oosterhout of omgeving precies weet waar u toe bent. Een verbouwing kan soms behoorlijk spannend en stressvol zijn. Dat nemen we voor u graag uit handen. Bouwen zonder Zorgen noemen we dat.

De eerste stap begint bij ons met een goed gesprek, zodat we uw woonwensen en budget beter leren kennen. Vervolgens worden er een uitwerking van uw wensen gemaakt. Past dit binnen het beschikbare budget dan gaan we alles in werking zetten om deze ook daadwerkelijk te kunnen realiseren. Indien er vergunningen voor het project zijn vereist zullen deze allereerst door ons worden aangevraagd. Als deze binnen zijn, kan de verbouwing van uw huis in Oosterhout dan eindelijk beginnen! Tijdens de verbouwing hanteren we een strakke planning zodat we uw huis op tijd én binnen budget opleveren.

Van idee tot en met de oplevering. Elke fase wordt door ons vaste team van medewerkers uitgevoerd. Hierdoor kunnen we de touwtjes stevig in handen houden gedurende de hele verbouwing. Wel zo prettig, toch?

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Bouwbedrijf van Son.

Back To Top