skip to Main Content

Verbouwing Tilburg

Heeft u besloten om uw eigen huis te verbouwen? En bent u nu op zoek naar een deskundig bouwbedrijf voor uw verbouwing in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Bouwbedrijf van Son aan het juiste adres! Ons team van vakmensen staat voor u klaar om uw huidige woning onder handen te nemen.

Vaak is de verbouwing van een woning in Tilburg en omgeving complexer dan het bouwen van een nieuwe woning. De aanbouw of verbouwing moet namelijk wel naadloos aansluiten bij de stijl en sfeer van de rest van het huis en veelal zijn er geen bouwtekeningen van de bestaande situatie. Het komt dan aan op het inzicht en improvisatie van onze vakmensen. Daarnaast is de tijdsdruk hoog en kan het soms voor u erg chaotisch en stressvol zijn. Bouwbedrijf van Son is echter gespecialiseerd in dit soort situaties. Wij houden de touwtjes stevig in handen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoe we dat doen? Het begint met een goed gesprek waarin we uw woonwensen en budget bespreken, de basis voor een succesvolle verbouwing. Vervolgens maken we indien nodig de eerste schetsontwerpen. Na uw goedkeuring stellen we een begroting op, zodat onze prijsafspraken zwart op wit staan. Vervolgens gaan we aan de slag met het uitwerken van het definitieve ontwerp. Vergunningen worden aangevraagd en zodra die binnen zijn, kan de verbouwing beginnen. De strakke planning zorgt er voor dat we de verbouwing van uw huis, bijvoorbeeld in Tilburg, op tijd én binnen het budget opleveren.

Wat uw plannen en dromen ook zijn, wij zorgen er voor dat deze werkelijkheid worden. Dat is waar wij voor staan als bouwbedrijf. Of u nu een verbouwing hebt in Tilburg, Oisterwijk, Udenhout of Berkel-Enschot. Bouwbedrijf van Son is aangesloten bij Bouwend Nederland en is deelnemer van Bouwgarant.

Wilt u ook een vrijblijvend gesprek met Bouwbedrijf van Son? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Back To Top