skip to Main Content

Verbouwing Waalwijk

Een verbouwing is altijd een spannende periode. De tijdsdruk is hoog omdat u zo min mogelijk hinder wilt ondervinden van de verbouwing. Of u nu in Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand of Waspik woont. Dan is het goed dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare bouwpartner als Bouwbedrijf van Son die aangesloten is bij Bouwend Nederland en deelneemt is van Bouwgarant.

Bij Bouwbedrijf van Son staan dagelijks enthousiaste vakmensen voor u klaar om de verbouwing van uw huis in Waalwijk of omgeving tot een succes te maken. Het begint met een goed gesprek over uw woonwensen en natuurlijk uw financiële ruimte. Dat is namelijk de basis voor een succesvolle verbouwing. Daarna worden de eerste schetsontwerpen gemaakt. Na uw goedkeuring op de schetsen wordt de begroting opgesteld en worden de schetsen vertaald naar definitieve ontwerpen en bouwtekeningen. Zodra de vergunningen binnen zijn, kan de verbouwing van uw huis in Waalwijk dan echt beginnen! We hanteren een strakke planning, zodat we uw verbouwing op tijd én binnen budget kunnen opleveren.

Van ontwerp tot en met de oplevering wordt alles door Bouwbedrijf van Son voor u geregeld.

Bouwen zonder Zorgen noemen we dat. Hierdoor wordt de verbouwing niet alleen een heel spannende, maar zeker ook een leuke periode.

Wilt u weten wat wij voor uw verbouwing in Waalwijk kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Back To Top