skip to Main Content

Uw bedrijfspand
In zaken is tijd geld en daar houden wij graag rekening mee. Maar tegelijkertijd realiseren wij ons dat ook een bedrijfspand een persoonlijke benadering verdient. Ook daar werken straks mensen, die het naar hun zin willen hebben. Ook daar houden wij rekening mee.

Onderhoud
Onderhoud van woningen of bedrijfspanden is een vak apart. Het gaat erom dat het vastgoed zijn waarde behoudt en er ook voor het oog goed uit blijft zien. Er is veel geld in gestoken en dat verdient vakkundige zorg.

Ons stappenplan

Al onze projecten beginnen met een persoonlijk gesprek. Bedrijfshuisvesting zoals een bedrijfshal of een kantoorgebouw dienen aan vele randvoorwaarden te voldoen. Met Bouwbedrijf van Son zit u met een partner aan tafel die met u meedenkt in het bouwproces en de bouw vakkundig uitvoert, binnen de afgesproken planning.

Aan de hand van uw wensen kunnen de eerste schetsontwerpen worden gemaakt of bestaande tekeningen worden aangepast. Dit wordt dan weer ter goedkeuring aan u voorgelegd.

Aan de hand van het schetsontwerp kan een begroting worden opgesteld. De prijsafspraken die wij met u maken liggen vast! Een architect vertaalt vervolgens de schetsen in kant en klare bouwtekeningen.

Voordat de eerste paal de grond in gaat, moeten allerlei vergunningen worden aangevraagd. U kunt dat natuurlijk allemaal zelf doen, maar wij willen u daar graag bij helpen. Wij kennen de wegen en weten welke informatie nodig is om deze vergunningen zo snel mogelijk te verkrijgen. Als alle papieren in orde zijn, dan kunnen we beginnen met de realisatie van uw bouwplannen.

Bouwen doen wij geheel in eigen beheer en volgens strakke planning. Tijd is geld en vooral bij het bouwen van een nieuwe bedrijfshuisvesting wilt u met zekerheid uw nieuw pand kunnen betrekken op het afgesproken tijdstip. Een voordeel van het werken in eigen beheer is, dat u desgewenst tussentijds nog wijzigingen kunt aanbrengen. Wij bekijken dan met u wat de mogelijkheden zijn en passen onze afspraken daarop aan. Ons gaat het erom dat wanneer u de sleutel krijgt overhandigd, u in volle tevredenheid over de drempel stapt.

Wij gaan samen met u na of alles uitgevoerd is conform de plannen en uw wensen. Dan gaan we over tot de definitieve oplevering van uw bedrijfspand en overdracht van de sleutel!

Back To Top