Dit bouwen we

Nieuwbouw en verbouw aan woningen en bedrijfspanden. Van Son maakt het.

Ontdek

Werken bij

Schoolverlater, net afgestudeerd of doorgewinterde timmerman? Je bent welkom.

Solliciteer

Offerte aanvragen

Een maatwerk bouw begint met een maatwerk offerte. Eerlijk en uitgebreid.

Vraag aan

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Van Son uit Kaatsheuvel is het bedrijf dat jouw droomhuis- of pand werkelijkheid maakt! Ons team van vakmensen staat klaar om samen met jou het perfecte thuis te creëren, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. Ontdek de magie van nieuwbouw met Van Son – waar jouw verhaal begint en jouw (t)huis tot leven komt.

Bouw nieuw

Verbouw

Wij maken niet alleen dromen waar met nieuwbouw, maar ook met verbouw. Of je nu extra ruimte wilt voor een groeiend gezin of een thuiskantoor nodig hebt – wij brengen jouw visie tot leven. Ontdek de mogelijkheden van verbouwen met Van Son – waar elke extra vierkante meter jouw huis nog meer thuis maakt.

Verbouw

Renovatie en verduurzaming

Moderniseren doe je door te investeren. Te investeren in je woning. Geen zorgen, wij helpen je. Wij helpen door het energielabel van je woning te verbeteren. Door te ondersteunen met een cosmetische verbouwing. Door onze schouders eronder te zetten en gebruik te maken van moderne materialen, zodat jouw woning toekomstbestendig is.

Moderniseer

Bedrijfspanden

In zaken is tijd geld, en dat begrijpen we. Maar we weten ook dat een bedrijfspand een persoonlijke benadering verdient. Het is een plek waar mensen werken en zich prettig moeten voelen, en daar houden we rekening mee.

Onderhoud
Onderhoud van woningen of bedrijfspanden is een vak apart. Het draait om het behoud van de waarde en een goede uitstraling van het vastgoed. Er is veel geld in geïnvesteerd, en dat verdient vakkundige zorg.

Aan de slag

Bouwen in vijf stappen

Wanneer je zoekt naar een vlotte en nauwkeurige afwerking voor jouw ruimte, dan zorgen wij in 5 stappen voor het gewenste resultaat.

  1. Bespreken van behoeften en adviezen 
  2. Kostenindicatie en bevestiging van opdracht
  3. Projectplanning
  4. (Ver)bouw
  5. Oplevering en nazorg

Een greep uit eerdere projecten

 

Van Son laat jouw dromen uitkomen.

Neem contact op met ons ervaren team en ontdek de eindeloze mogelijkheden om jouw droomproject werkelijkheid te maken.

Vraag offerte aan

Wij zijn aangesloten bij

Bouwbedrijf Van Son is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouw Garant.