Over Bouwbedrijf Van Son

Oefening baart kunst.

Bouwbedrijf Van Son staat voor vakmanschap, maatwerk en betrouwbaarheid. Al meer dan 45 jaar zijn wij de vertrouwde partner voor zowel particulieren als bedrijven. Iedere offerte is maatwerk, vaak gevolgd door een bezoek op locatie, zodat we precies weten wat er nodig is.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en verduurzaming, en onderhoud van particuliere woningen en bedrijfspanden. Van de vergunningsaanvraag tot de totale afwerking – wij regelen alles van A tot Z. Onze aanpak combineert klassieke ambacht met moderne techniek, zodat elk project zowel stijlvol als toekomstbestendig is.

BOUWEN ZIT IN ONS DNA

Wij zijn geen klusbedrijf, maar een bouwbedrijf. Wij focussen ons dan ook op complete projecten. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning of de renovatie van een historisch pand - wij leveren kwaliteit. Ons vaste team van circa tien medewerkers en een flexibele schil van ZZP'ers en vaste partners zorgen ervoor dat we elke uitdaging aankunnen.

BOUW MET ONS MEE

We zijn gevestigd in Kaatsheuvel en trots om partner te zijn van Bouwgarant en Bouwend Nederland. Met meer dan vier decennia aan ervaring garanderen wij kwaliteit, betrouwbaarheid en een resultaat waar je tevreden mee zult zijn. Bouw met ons mee en ervaar waarom we al decennia de keuze zijn van velen.

Solliciteer direct