skip to Main Content

Nieuwbouw Breda

De bouw van een huis is altijd een spannende en stressvolle periode. Of u nu een nieuwbouw huis in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Teteringen gaat realiseren. Dan is het goed dat u kunt rekenen op de expertise van een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf. Een ervaren bouwbedrijf dat is aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwbedrijf van Son noemt dat Bouwen zonder Zorgen!

Bij ons staat er een team van enthousiaste vakmensen op u te wachten om van uw nieuwbouw in Breda een echt droomhuis te maken. Elke fase van het bouwproces wordt door Bouwbedrijf van Son gecoördineerd: van idee tot en met de oplevering. Hierdoor kunnen we de regie stevig in handen houden. Bovendien kunnen we u ook makkelijk op de hoogte houden van de cruciale stappen in het bouwproces, zodat u te allen tijde altijd weet hoe de bouw ervoor staat.

Het bouwproces van uw nieuwbouw in Breda begint altijd met een goed gesprek. Tijdens dat gesprek leren we uw woonwensen, toekomstvisie en budget beter kennen, zodat we ook echt een persoonlijk plan voor u kunnen maken. Vervolgens worden de schetsontwerpen gemaakt. Heeft u deze goedgekeurd? Dan gaan wij aan de slag met de verdere uitwerking van uw droomhuis. Zodra de vergunningen binnen zijn, kan de eerste paal de grond in van uw nieuwbouw in Breda of omstreken! Gedurende de bouw wordt steeds volgens een strakke planning gewerkt zodat we uw droomhuis op tijd én binnen de overeengekomen prijs kunnen opleveren.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf van Son nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend goed gesprek.

Back To Top