skip to Main Content

Nieuwbouw Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor uw nieuwbouw in Den Bosch, Heusden, Vlijmen of Drunen? Een klantgericht bouwbedrijf dat is aangesloten bij Bouwend Nederland. Dan bent u bij Bouwbedrijf van Son aan het juiste adres!

Bij ons staat er een team van enthousiaste vakmensen voor u klaar om van uw nieuwbouw in Den Bosch of omgeving uw droomhuis te maken. Van idee tot en met de oplevering: alles wordt door ons volgens een strakke planning gerealiseerd. Hierdoor kunnen we de touwtjes stevig in eigen hand houden. En tegelijkertijd kunnen we u makkelijker op de hoogte houden van de cruciale stappen tijdens het bouwproces.

Tijdens dat gesprek komen uw woonwensen, toekomstvisie en financiële ruimte aan bod. Vervolgens wordt een eerste schetsontwerp gemaakt. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de begroting en bouwtekeningen. Of heeft u al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een ervaren aannemer die uw droomhuis in opdracht van u gaat realiseren? Ook dat kan! We hanteren een strakke planning zodat we uw huis op de afgesproken datum én conform de gemaakte afspraken opleveren. Na de contractvorming kan eindelijk de eerste paal de grond in van uw nieuwbouw in Den Bosch of omstreken!

Ontdek ook wat Bouwbedrijf van Son voor uw nieuwbouw in Den Bosch of omgeving kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend goed gesprek.

Back To Top