skip to Main Content

Nieuwbouw Oosterhout

Heeft u net een stuk grond gekocht? Dan bent u nu waarschijnlijk op zoek naar een deskundige en betrouwbare bouwpartner die voor u uw nieuwbouw huis in Oosterhout, Dongen, Gilze-Rijen, Raamsdonksveer of omgeving kan realiseren. Een bouwbedrijf met jarenlange ervaring en die aangesloten is bij Bouwend Nederland. Dan bent u bij Bouwbedrijf van Son aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit klantgerichte en enthousiaste vakmensen die al staan te wachten om uw droomhuis voor u te mogen realiseren. Tijdens het hele bouwproces houden we de touwtjes stevig in handen en brengen we u continu op de hoogte van de cruciale stappen tijdens de nieuwbouw van uw huis in Oosterhout of omgeving. Hoe we dat doen? Elke fase wordt door ons volledig gecoördineerd, van ontwerp tot en met de oplevering. Bovendien hanteren we een overzichtelijk stappenplan en een strakke planning, zodat we uw nieuwbouw in Oosterhout op tijd én binnen budget kunnen opleveren.

Maar het bouwproces begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek komen uw woonwensen, financiële ruimte en toekomstvisie uitvoering aan bod. Vervolgens worden de eerste schetsontwerpen gemaakt. Heeft u deze goedgekeurd? Dan gaan wij aan de slag met de begroting en bouwtekening. In samenwerking met een ontwerp- en ingenieursbureau kunnen we eventueel ook een standaard ontwerp aanpassen aan uw persoonlijke woonwensen. Zodra dan de benodigde vergunningen allemaal binnen zijn, kan de eerste paal de grond in van uw nieuwbouw in Oosterhout of omgeving!

Ontdek ook wat Bouwbedrijf van Son voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend goed gesprek.

Back To Top