skip to Main Content

Nieuwbouw Tilburg

Heeft u net een perceel gekocht en staat u op het punt om uw eigen droomhuis te bouwen? Dan gaat u een spannende periode tegemoet! Het is goed dat u dan kunt rekenen op de expertise van een deskundig bouwbedrijf. Een bouwbedrijf die ervaring heeft met nieuwbouw in Tilburg, Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot. Bij Bouwbedrijf van Son bent u aan het juiste adres!

Onze enthousiaste vakmensen staan voor u klaar om van uw nieuwbouw in Tilburg of omgeving een droomhuis te maken. En bij elke medewerker staan tijdens het hele bouwproces uw wensen altijd voorop. Van idee tot en met de oplevering wordt alles door geselecteerde vakmensen uitgevoerd. Hierdoor kunnen we de regie stevig in handen houden.

Hoe we dat doen? Bij Bouwbedrijf van Son begint uw nieuwbouw in Tilburg met een goed gesprek. Wat voor huis wilt u, wat zijn uw woonwensen, hoe is uw financiële ruimte en hoe ziet u de toekomst. Naar aanleiding van het antwoord op deze vragen, worden er schetsontwerpen passend binnen het beschikbare budget gemaakt. Na uw goedkeuring  van het ontwerp gaan wij aan de slag met de aanvraag van de benodigde omgevingsvergunning. Of heeft u reeds bouwvergunning en bent u op zoek naar een ervaren aannemer die uw droomhuis in opdracht van u gaat realiseren? Ook dat kan!

We hanteren een strakke planning zodat we uw huis op de afgesproken datum én conform de gemaakte afspraken opleveren.

Ontdek wat wij voor uw nieuwbouw in Tilburg of omgeving kunnen betekenen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Back To Top