skip to Main Content

Nieuwbouw Waalwijk

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf voor de nieuwbouw van uw droomhuis in Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand of Waspik? Dan bent u bij Bouwbedrijf van Son aan het juiste adres! Bij ons staan goed gemotiveerde vaklieden voor u klaar om uw droomhuis te realiseren.

Een huis bouwen is een spannende, maar soms toch ook stressvolle tijd. Het is ons doel om de stress voor u te verminderen en om er voor te zorgen dat het ook een leuke, memorabele periode is.

Bouwen zonder zorgen noemen we dat bij Bouwbedrijf van Son. We nemen u graag bij de hand en loodsen u vervolgens door het bouwproces waarbij wij u graag de talloze mogelijkheden laten zien. Uiteraard maakt u zelf de definitieve keuzes voor de nieuwbouw van uw huis in Waalwijk of omstreken.

Het bouwproces begint bij ons met een goed gesprek, waarin we uw woonwensen, budget en toekomstvisie beter leren kennen. Dat is namelijk de basis voor een succesvolle nieuwbouw in bijvoorbeeld Waalwijk. Vervolgens wordt er een schetsontwerp gemaakt. Wanneer deze is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met begroting en bouwtekeningen. U kunt er ook voor kiezen om een standaard ontwerp aan te passen en op maat te laten maken. Voordat de eerste paal de grond in kan, worden de vergunningen door ons aangevraagd. Zodra deze binnen zijn, kan de bouw eindelijk beginnen! Tijdens de bouw hanteren we een strakke planning zodat we uw nieuwbouw in Waalwijk op tijd én binnen budget opleveren.

Doordat we werken met geselecteerde vaklieden, kunnen we de touwtjes stevig in handen houden. Wilt u dat ook voor uw nieuwbouw in Waalwijk of omgeving? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Back To Top