skip to Main Content

Uw nieuwbouw
Een eigen huis bouwen moet spannend en leuk zijn. Wij doen daar in ieder geval alles aan. Wij betrekken u in alle cruciale stadia bij het bouwproces. Zodat u volledig op de hoogte bent en dat uw huis helemaal naar uw wens wordt gebouwd.

Ons stappenplan
Het bouwen van een huis is een complex project. Er staat altijd tijdsdruk op en ook de financiën zijn begrensd. Dat kan gemakkelijk ontaarden in stress, chaos en veel extra kosten. Niet bij Bouwbedrijf van Son. Wij hebben de touwtjes stevig in handen, zodat het bouwproces niet alleen spannend is, maar ook leuk. Zonder onaangename verrassingen, met klanten die lachend hun droomhuis binnenstappen.

Al onze projecten beginnen met een persoonlijk gesprek. Een inventarisatie van uw wensen, de specifieke situatie, uw financiële armslag, de mogelijkheden en een inschatting van de toekomst. Zakelijk en privé vormt dit gesprek de basis voor een succesvol bouwproces.

Aan de hand van uw wensen kunnen de eerste schetsontwerpen worden gemaakt of bestaande tekeningen worden aangepast. Dit wordt dan weer ter goedkeuring aan u voorgelegd.

Aan de hand van het schetsontwerp kan een begroting worden opgesteld. De prijsafspraken die wij met u maken liggen vast! Een architect vertaalt vervolgens de schetsen in kant en klare bouwtekeningen. Of kiest u liever voor een op maat gesneden standaardontwerp? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Voordat de eerste paal de grond in gaat, moeten allerlei vergunningen worden aangevraagd. U kunt dat natuurlijk allemaal zelf doen, maar wij willen u daar graag bij helpen. Wij kennen de wegen en weten welke informatie nodig is om deze vergunningen zo snel mogelijk te verkrijgen. Als alle papieren in orde zijn, dan kunnen we beginnen met de realisatie van uw bouwplannen.

Bouwen doen wij geheel in eigen beheer en volgens strakke planning. U rekent er immers op dat uw huis op het afgesproken tijdstip klaar is! Een voordeel van het werken in eigen beheer is, dat u desgewenst tussentijds nog wijzigingen kunt aanbrengen. Wij bekijken dan met u wat de mogelijkheden zijn en passen onze afspraken daarop aan. Ons gaat het erom dat wanneer u de sleutel krijgt overhandigd, u in volle tevredenheid over de drempel stapt.

Wij gaan samen met u na of alles uitgevoerd is conform de plannen en uw wensen. Dan gaan we over tot de oplevering van uw villa en overdracht van de sleutel!

Back To Top