skip to Main Content

Uw verbouwing
Bij een verbouwing wordt enerzijds uw woonwens uitgevoerd, anderzijds krijgt u vrijwel altijd te maken van lastige werkzaamheden en bijbehorende ongemakken. Dan is het wel prettig werken met een bouwer die daar begrip voor heeft. Die het zo schoon mogelijk houdt, die snel werkt en toch perfect.

Ons stappenplan
Ook het verbouwen van een huis is een complex project. Er staat altijd tijdsdruk op en ook de financiën zijn begrensd. Dat kan gemakkelijk ontaarden in stress en chaos. Niet bij Bouwbedrijf van Son. Wij hebben de touwtjes stevig in handen, zodat het bouwproces niet alleen spannend is, zodat de verbouwing niet alleen spannend is, maar ook heel leuk. Zonder onaangename verrassingen.

Onderhoud
Onderhoud van woningen of bedrijfspanden is een vak apart. Het gaat erom dat het vastgoed zijn waarde behoudt en er ook voor het oog goed uit blijft zien. Er is veel geld in gestoken en dat verdient vakkundige zorg.

Al onze projecten beginnen met een persoonlijk gesprek. Een inventarisatie van uw wensen, uw specifieke situatie en de mogelijkheden. Zakelijk en privé vormt dit gesprek de basis voor een succesvolle verbouwing.

Aan de hand van uw wensen kunnen de eerste schetsontwerpen worden gemaakt of bestaande tekeningen worden aangepast. Dit wordt dan weer ter goedkeuring aan u voorgelegd.

Aan de hand van het schetsontwerp kan een begroting worden opgesteld. De prijsafspraken die wij met u maken liggen vast! Een architect vertaalt vervolgens de schetsen in kant en klare bouwtekeningen.

Ook voor verbouwingen moeten vaak vergunningen worden aangevraagd. U kunt dat natuurlijk allemaal zelf doen, maar wij willen u daar graag bij helpen. Wij kennen de wegen en weten welke informatie nodig is om deze vergunningen zo snel mogelijk te verkrijgen. Als alle papieren in orde zijn, dan kunnen we beginnen met de realisatie van uw verbouwing.

Verbouwingen doen wij, net zoals nieuwbouw, geheel in eigen beheer en volgens een strakke planning. U rekent er immers op dat uw aan- of verbouw op het afgesproken tijdstip klaar is en even belangrijk, dat het hele proces binnen de begroting blijft. U wilt geen onaangename verrassingen! Ons gaat het erom dat u in volle tevredenheid uw nieuwe aanbouw instapt.

Wij gaan samen met u na of alles uitgevoerd is conform de plannen en uw wensen en leveren daarna de verbouwing op!

Back To Top